img

Бренд POLONETS у Південній Кореї

29 червня у столиці Південної Кореї, Сеулі, у рамках найвідомішого конкурсу дизайнерів і моделей традиційного корейського одягу «Grand Final Korea Hanbok Model Contest 2024», відбувся показ колекції відомої української дизайнерки бренду POLONETS, Оксани Полонець.
Цьогоріч Grand Final Contest був присвячений саме підтримці України! Захід було організовано за сприяння Посольства України в Республіці Корея.
Моделі в українському національному вбранні з колекції “Colours of Heritage”, відкрили подію, яка зібрала понад 1000 гостей та більше 400 учасників.
Пані Оксана Полонець представила сучасну колекцію вишуканих суконь у традиційному українському стилі. Багатовікові культурні традиції українського одягу, розмаїття кольорів та орнаментів захопили корейську аудиторію!
Із вітальним словом виступив Посол України Дмитро Пономаренко, було продемонстровано відео про боротьбу і мужність українського народу, а Посли понад 50 країн мали брошку-бант у жовто-блакитних кольорах.
Цей знаковий захід став не просто культурним обміном двох країн, а потужним сигналом підтримки українського народу у цей нелегкий час. Від гостей лунали слова із побажаннями якнайшвидшої перемоги України!
Щиро дякуємо Korea Cultural Association, її Президенту п.Семюелу Чунгу, п. Оксані Полонець і всім залученим до організації учасникам цієї визначної події за солідарність з Україною!
Слава Україні!