img

Вишиванки для пари в українському стилі

Парні вишиванки. Як обрати вишиванки для пари. Як обрати вишиванки на весілля.

Парний одяг вже давно не новинка, адже існує він багато років. Різноманітні футболки та інші елементи одягу які вказують на те що ви з партнером у відносинах, стали трендом кілька років тому і зараз цей тренд став чимось більшим. 

Можна сміливо забути про футболки та капелюхи які говорили про те, що ви у відносинах, адже тепер у вас є можливість придбати комплект парного одягу! Такий комплект складатиметься з сорочки для чоловіка та етносукні для жінки. За допомогою подібних орнаментів та кольорових рішень всі навколо розуміють що ви разом – а ви тим часом будете виглядати неперевершено.

Парні етнічні костюми створюються з урахуванням того, де саме ви будете їх використовувати. Завдяки поєднанню сучасних технологій з елементами української культури в нашому інтернет-магазині дизайнерського одягу ви можете придбати:

Та багато іншого.

Ви можете власноруч створити парний образ, або придбати вже готовий комплект. Такий комплект стане чудовим подарунком та повідомить всім навколо про серйозність ваших стосунків. Тож якщо ви ніяк не можете вигадати подарунок для своєї другої половинки – вишиванки для пари стануть чудовим варіантом!


Де придбати якісні вишиванки від дизайнера. Як замовити парні вишиванки Оксани Полонець.

Популярність вишиванок та інших елементів етнічного одягу українців стала такою високою, що тепер це не просто тренд. Завдяки праці талановитих дизайнерів, етноодяг став новою сторінкою в історії моди України. Однак, знайти якісні етно речі все ще складно.

Завітавши в каталог нашого інтернет-магазину дизайнерського одягу Polonets ви зможете придбати якісні речі у стилі етно. Створюючи власну колекцію ми хотіли поєднати якісні матеріали з елементами українського етносу і в результаті у нас вийшов справжній шедевр. Відвідайте каталог нашого інтернет-магазину та переконайтеся у цьому!